ASUS GT730-2GD5-BRK 2GB GDDR5 64bit PCIe videokártya  (2389)
Bruttó ár: 28 900 Ft
(Nettó ár: 22 756 Ft)

 
 
Rendelésre,
2-6 munkanap

- D-Sub, DVI-D, HDMI kimenet
- 2GB DDR5 memória
- DirectX® 11 támogatás
- PCI-E 16x 2.0/2.1


Garancia: 36 hónap
GYÁRTÓI LINK

Asus GeForce® GT 730 2GB GDDR5 alacsony kivitelű grafikus gártya HTPC kialakításokhoz (I/O port foglalattal)

 • A porálló ventilátor kialakítás nagyobb szemcsékkel szembeni ellenállást, és akár 25%-kal hosszabb élettartamot nyújt a videókártyának.
 • A prémium ötvözetű, teljesítményt elosztó komponensek 15%-kal gyorsabb, és 2,5-szer hosszabb futási időt biztosítanak, mint a kategóriában hasonló grafikus kártyák.
 • Az alacsony kivitelű grafikus kártyák a HTPC-k és a multimédiás PC-k számára sima, 1280 x 1024 felbontású játékot és Blu-ray 3D-t biztosítanak.
 • A GPU Tweak segítségével módosíthatja az órajel sebességét, a feszültséget, a ventilátor teljesítményét és még több beállítást, mindenzt egy intuitív felületen keresztül.
 • A GPU Tweak Streamingel valós időben megoszthatja a képernyőn megjelenő folyamatokat, így élőben követhetik a játékmeneteit.

Tobzódjon a gyönyörű grafikában!
A GT 730 az ASUS fantasztikus grafikus kártyája. A GeForce GT 730 grafikus feldolgozó egységgel (GPU) felszerelve olyan briliáns technológiákat tartalmaz, amelyeket csak az ASUS biztosít. 25% -kal hosszabb élettartamú porálló ventilátorral, és a kiváló minoségu Super Alloy Power komponensekkel szereltük fel ezt a videokártyát. A GT730-2GD5-BRK tartalmazza a könnyen kezelhető tuning eszközt, a GPU Tweak programot. Szorítsa ki a teljesítménycsökkenést okozó tényezőket, és közvetítse valós időben a képernyőjén megjelenő folyamatokat!
A legfontosabb I/O-portok

 • 1 db natív D-Sub
 • 1 db natív DVI-D
 • 1 db natív HDMI

Porálló ventilátor: 25%-kal hosszabb élettartam
Az egyedi ventilátorkialakítás hatékonyan eloszlatja a hőt, miközben a grafikus kártya porok és részecskékkel szembeni ellenállása 25%-kal hosszabb élettartamot képes biztosítani.

Szuper ötvözetű teljesítmény, kiemelkedő tartósság és hűtés
Az egyedi ötvözéssel kialakított komponensek megnövelik a teljesítményt, csökkentik az energiaveszteséget, nagyobb tartósságot és hűvösebb működést nyújtanak. A rázkódásmentes belső alkatrészek kiküszöbölik a zúgást és zavart okozó hangokat, miközben a kondenzátorok akár 50 000 órás élettartamot is képesek biztosítani. Ez 2,5-szer hosszabb idő a hagyományos kondenzátorokkal szemben.

GPU Tweak és Streaming: valós idejű intuitív grafikus tuning

 • A GPU-Z megmutatja a részletes adatokat és a kártya aktuális állapotát.
 • A megfigyelő widget valós idejű részletezést és több paraméteres információkat biztosít.
 • Automatikus ellenőrzés, BIOS és driver frissítés.

Streameljen online azonnal
A GPU Tweak streaming lehetővé teszi a képernyőn megjelenő folyamatok valós idejű megosztását, így élőben követhetik a játékmeneteit. A játékmenet élőképét kiegészítheti gördülő szövegekkel, képekkel és élő webkamerával.

NVIDIA® Adaptive V-Sync
Nem elég csak a képváltási sebesség növelését hajkurászni. Az NVIDIA® egy másik újítása is segít az ultrasima játékban – az Adaptive Vertical Sync. Ez a technológia a VSync jelet szabályozza dinamikusan az aktuális képváltási sebességhez a maximális játszhatóság érdekében.

NVIDIA® PhysX™-re felkészített
A játékok speciális effektusokkal, például nagyszerű robbanásokkal és élethű karakterekkel játszhatók, mivel 10-szer gyorsabb a váltás a grafikus és fizikai feldolgozás között, így bonyolultabb effektusok is előállíthatók valós időben.

DirectX® 11
A DirectX® 11 GPU-val gyorsított tesszelláció-számításával részletesebb geometriára építhetők az egyes helyszínek, a karakterek pedig a moziban megszokott minőségben rajzolhatók ki.

Microsoft Windows 8 kompatibilis
Lehetővé teszi a legújabb operációs rendszer speciális funkcióinak kiaknázását, hogy még hatékonyabban használhassa PC-jét.

Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu